De Schoonmakers voor woningen

Schoonmaak in Zwolle

Schakel onze schoonmakers in voor het schoonmaken van uw gehele woning. Schoonmaakbedrijf te Wierik kan alle aspecten van uw woning voor uw reinigen. Wij hebben de beschikking over het juiste materiaal en vakkundig personeel.

Met een baan en een gezin blijft er als snel weinig tijd meer over. U wilt natuurlijk naast u werk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met uw gezin of heerlijk ontspannen. Dan is het ook vervelend als u uw vrije middag ramen staat te lappen. U kunt voor alle schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw woning onze schoonmakers inschakelen. Ook voor de reiniging van uw tapijten en vloeren, binnen en buiten kunt u uitstekend bij ons terecht. Schakel ons in voor een periodieke schoonmaak van uw woning of voor eenmalige opleveringsschoonmaak.

Naast onze schoonmaakwerkzaamheden bieden wij u ook een unieke dienst op het gebied van spinnen. Spinnen kunnen voor overlast zorgen door de spinnenwebben en uitwerpselen. Wij kunnen u op een milieuvriendelijke en uiterst effectieve manier van de spinnen afhelpen. Onze dienst bestaat uit twee delen. Ten eerste verplaatsen wij alle spinnen naar een natuurrijke omgeving. Daarna behandelen wij de omgeving met een coating die ervoor zorgt dat het web niet blijft plakken. Dit zal de spinnen doen besluiten een andere plek te zoeken. De spinnen verdwijnen voor wel 90% en wij geven bovendien een garantie van een half jaar. Voor het verwijderen van spinnen hanteren wij de volgende tarieven;

Schakelwoning ca. € 60,00
Hoekwoning ca. € 85,00
Bungalow ca. €125,00
Villa ca. € 200,00
Tuinhuisjes ca. € 5,00

Dakkapellen zijn gratis mits makkelijk bereikbaar.

Schoorsteenvegen

Wanneer u in het bezit bent van een haard is het noodzakelijk om uw schoorsteen te vegen. Door de schoorsteen te vegen voorkomt u schoorsteenbranden. Wij raden u dan ook aan om jaarlijks uw schoorsteen te laten vegen door onze vakkundige schoonmakers. Zij kunnen snel en grondig de schoorsteen schoonmaken. Wij brengen voor een schoonmaakbeurt van uw schoorsteen het scherpe tarief van € 37,50 in rekening.

Contact

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten voor particuliere woningen kunt u opvragen door contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u met 0800-4445027 (gratis). U kunt ook het contactformulier invullen.